تهیه رشته به شیوه سنتی در روستای «ملحمدره» اسدآباد

تهیه رشته به شیوه سنتی در روستای «ملحمدره» اسدآباد

همدان – یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است که در این فیلم مراحل تهیه آن به نمایش درآمده است.

دریافت
21 MB

به گزارش خبرنگار مهر، از جمله فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می‌گیرد.

یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان‌های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است.

این نوع رشته که از خمیر به دست می‌آید مراحل گوناگونی دارد و از این رشته در تهیه آش رشته و پلوی رشته‌ای استفاده می‌کنند.

این فیلم در مدت ۳ دقیقه مراحل تهیه رشته به روش سنتی را نمایش می‌دهد.

0 0
Read Time:49 Second

تهیه رشته به شیوه سنتی در روستای «ملحمدره» اسدآباد

تهیه رشته به شیوه سنتی در روستای «ملحمدره» اسدآباد

همدان – یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است که در این فیلم مراحل تهیه آن به نمایش درآمده است.

دریافت
21 MB

به گزارش خبرنگار مهر، از جمله فرآورده‌های خمیری حاصل از آرد گندم، انواع رشته مانند رشته پلویی و آشی است که در کشور ما به صورت سنتی، کارگاهی و صنعتی تولید می‌شود و از لحاظ ارزش غذایی در گروه نان و غلات قرار می‌گیرد.

یکی از رسوم و آدابی که در شهرستان‌های استان همدان به خصوص روستاهای اسدآباد مرسوم است تهیه رشته خانگی به شیوه سنتی است.

این نوع رشته که از خمیر به دست می‌آید مراحل گوناگونی دارد و از این رشته در تهیه آش رشته و پلوی رشته‌ای استفاده می‌کنند.

این فیلم در مدت ۳ دقیقه مراحل تهیه رشته به روش سنتی را نمایش می‌دهد.

Original Article

چاپ خبر

About Post Author

HaMeDaNi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

About The Author

تموز نیوز

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *